Träning-Motivation

Tänk träning och man tänker gym, styrketräning men som en deltagare sade, tänk motion och det blir helt andra tankar kring vad man kan göra. Målet med seminariet om träning var att få in så många tips och tankar på hur motion ökar chansen att man kommer ut i sysselsättning.

Hur har detta med jobbsökandet att göra?

Att röra på sig där pulsen ökar regelbundet ger effekter som många kanske inte tänker på. Man får bland annat en ökad energi, sover bättre, blir mindre stressad. 
Har man energi orkar man söka fler jobb

Sover man bättre så får man mer energi och gör mer kvalitativa ansökningar

Med kvalitativa ansökningar och fler jobb som söks så ökar chansen att man blir kallad till intervju

Vid intervjun syns den energin man har och uppfattas av rekryteraren som att du är driven, kvalitén på ansökan som bottnar i den fördjupning av företaget och tjänsten som man gjort som påvisar att man är organisatorisk, noggrann och verkligen vill ha tjänsten. Stressnivån är lägre och därmed blir intervjun mer kvalitativ med ökad chans att få jobbet.

Men om man inte är en person som tränar så öste tipsen in från både Marcus och deltagarna, det kom så många tips att vi inte stängde seminariet förrän alla hade hunnit scrolla och plocka alla tips de ville som inte hann att tas upp.

Ett riktigt bra seminarium enligt våra deltagares respons.